fredag 24. juni 2011

Norsk kveld hjå AIESEC

Alle som er interns her lagar til ein kveld der dei presenterar sitt land for resten av AIESEC her i byen. I går, på jonsok, var det vår tur. Oppmøte kl 7, dominikansk tid. Då vi kom dit kl 8 var der overraskande mange folk. Vi hadde laga til det aller meste på førehand, og hadde berre igjen å koke poteter og dandere det heile på fat. 
Fyrste rett: småblingsar med eggerøre og norsk røykelaks, direkte frå IKEA.  

Det slo an. 


Jasmin og Fanna, svenskane, hadde vore på seminar tidligare på dagen, og tenkte at det var smart å ha på namneskilta, minglemessig. 

Vi hadde presentasjon om Noreg. 

Mest fjas, men litt seriøst også. 

Det var overraskande mange som kom! Det var ei god blanding av AIESEC-medlemmar, vennar og kollegaar av meg, samt ein del folk som berre kjente nokon der. 

Ein fin gjeng. Etter presentasjonen sendte vi rundt salt lakris (vi fekk så mykje med Sofie og Frode til jul at vi ikkje har klart å ete opp alt!) Salt lakris er dei ikkje vande med her, og dei aller fleste syns det ikkje var godt i det heile. To stykk likte det, og forsynte seg ein ekstra gong. I tillegg til skandinavarane sjølvsagt. 

Eg og JR, etter kjøtkakeserveringa. Vi serverte heimelaga kjøtkaker med poteter, brun saus og tyttebærsylte. 

Roll call, AIESEC style!

Karen, JR, Vicky og Marlon. Vicky har vore intern på ein skule utanfor Santo Domingo, og reiser heim no i dag.  Vi har no sett omlag alle internane reise heim. Det kjem heldigvis nokre nye også, og i forgårs kom Mihai, som er ny intern i firmaet til JR.

Eg trur vi kan konkludere med at norgeskvelden blei ein suksess, og mykje mindre stressande enn eg hadde trudd! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar